Uw partner in budgetbeheer, bewindvoering & budgetcoaching

terug

Ypsilon Tiel organiseert informatieavond over bewindvoering

vrijdag 10 november 2017

Op donderdag 7 december zal YpsilonTiel een informatieavond over bewindvoering houden. 
Vragen die bij deze informatiebijeenkomst aan de orde komen  Hoe kun je maatschappelijke achteruitgang bij een naaste (familielid, vriend of partner) voorkomen. Hoe regel je de financiën bij mensen met een psychiatrische stoornis, zols dementie of schizofrenie. Wat zijn de verschillen tussen curatele, mentorschap en bewindvoering. Waar moet je voor kiezen bij bewindvoering, professioneel uitbesteden of laten doen door een familielid? Deze onderwerpen komen op 7 december aan bod in de informatieavond bewindvoering verzorgd door de afdeling Tiel van de vereniging Ypsilon. 

Ypsilon steunt, adviseert en vertegenwoordigt familieleden en naasten van mensen met psychosegevoeligheid. Men doet dit door kennis uit te wisselen en ervaringen te delen. Daarnaast worden de belangen van  mensen met psychosegevoeligheid behartigd bij de GGZ, de beleidsmakers en andere relevante partijen.

De bijeenkomst wordt verzorgd door Heleen den Brok - bewindvoerder in de regio Oss - 
en Josje Dorenbosch beleidsadviseur sociaal domein bij de gemeente Tiel. Mevrouw Dorenbosch zal vooral de vragen op het gebied van schuldhulpverlening beantwoorden.

De informatiebijeenkomst is geschikt voor familieleden, cliënten, professionals of iedereen die te maken krijgt met financiële problematiek als gevolg verslavingsproblematiek, dementie, niet aangeboren hersenletsel, of een psychiatrische aandoening. Iedereen die privé of professioneel met bewindvoering te maken heeft is welkom. 
Voor thee en koffie wordt gezorgd. 

Datum:
donderdag 7 december 2017,
18:45 tot 22:00
Locatie:
De Vier Gravinnen 2, Tiel
De Vergulde Graaf
Tiel