Uw partner in budgetbeheer, bewindvoering & budgetcoaching

Bewindvoering aanvragen in Arnhem

Als iemand niet meer zelf kan beslissen over goederen die onder bewind staan is er sprake van bewindvoering. Er wordt een (familie) bewindvoerder benoemd die daarover (zoveel mogelijk samen met de betrokkene) beslist. Door het aanstellen van een bewindvoerder wordt het vermogen van de onder bewindgestelde beschermd.

De bewindvoerder behartigt de belangen van de betrokkene op het gebied van financiën en bezittingen en houdt de boekhouding bij. Een bewindvoerder kan een familielid of naaste zijn of een professionele vertegenwoordiger.

Bewindvoerders worden in alle gevallen benoemd door de kantonrechter. Ze moeten jaarlijks verantwoording afleggen aan de kantonrechter. Deze controleert het werk van de bewindvoerder.

Wilt U bewindvoering aanvragen voor een familielid of partner die woonachtig is in Arnhem. U moet hiervoor een verzoek in dienen bij het arrondisementrechtbank Arnhem. Het aanvragen van bewindvoering wordt beoordeelt door de kantonrechter in Arnhem. Voor het aanvragen van bewindvoering heeft u geen advocaat nodig.

Het is altijd handig als u een bewindvoerder uit de omgeving van Arnhem kiest. De Money Managers hebben als werkgebied Arnhem en Nijmegen en zijn goed ingevoerd in de plaatselijke Arnhemse situatie.

Bij de Money Managers staat altijd het respect en de persoonlijke benadering van de cliënt op de eerste plaats. Money Managers zijn aangesloten bij de BPBI (Branchevereniging Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders). Money Managers beschikt over een groot klantenkring en netwerk in Arnhem en omgeving. Wil u meer informatie over bewindvoering en wat de Money Managers hierin voor u kunnen betekenen neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.