Financiele ondersteuning voor senioren

Steeds meer bankzaken moeten via internet worden geregeld. De servicegraad van banken wordt steeds verder teruggeschroefd. U als oudere kunt wellicht niet goed overweg met de moderne technieken. Het team van Money Managers kan u helpen bij het regelen van uw financiële zaken.

Steeds meer banken verlagen de servicegraad. Kantoren worden gesloten en klanten worden gedwongen de bankzaken voortaan via internet te verrichten. Hierbij wordt geen rekening gehouden met ouderen die daar nog weinig ervaring mee hebben.

Voelt u zich ook niet meer thuis bij deze moderne werkwijze en verlangt u weer terug  naar een persoonlijke dienstverlening? Wij kunnen u nog de persoonlijke service geven die u bij de bank niet meer krijgt. Wij kunnen u bijstaan met de volledige thuisadministratie en streven hierbij naar een landurige werkrelatie. 

Doordat wij uw persoonlijke situatie kennen en door onze expertise op het gebied van financiële dienstverlening, kunnen wij u ook adviseren in het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Wij zijn geheel onafhankelijk en handelen uitsluitend in uw belang. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact met ons op