Uw partner in budgetbeheer, bewindvoering & budgetcoaching

terug

Breng uw huishoudboekje op orde voor 2014

donderdag 5 december 2013

In de laatste maand van het jaar wordt in de meeste gezinnen van Nederland het huishoudboekje opgemaakt en de thuisadministratie op orde gebracht.  Voor velen ook prima gelegenheid om de belastingen nog eens na te lopen. 

De blauwe envelop valt over enkele maanden weer op de deurmat en dan is het  tijd om uw jaarlijkse belastingaangifte te doen. Niet de leukste klus om te doen en voor veel mensen is het lastig om de vele belastingregels en aftrekposten goed te kennen. De belastingregels wijzigen ieder jaar en dan kan het juist nu voordelig zijn om bepaalde zaken nog voor het einde van het jaar te doen of juist door te schuiven naar het volgende jaar. Verschillende kosten zijn aftrekbaar van de belasting  als u boven de drempelwaarde komt.

Haalt u wel eruit wat erin zit, kent u alle aftrekposten en regels?  Het is gebleken dat veel mensen onnodig teveel belasting betalen door een niet goed ingevulde belastingaangifte. Waarom besteedt u dit soort werk niet uit aan een budgetcoach die dagelijks met dit soort werkzaamheden te maken heeft.  Een budgetcoach  is wel degelijk betaalbaar en meestal snel terugverdient. Wilt u meer weten over budgetcoaching  neem dan contact met op met de financieel specialisten van de Money Managers.