Uw partner in budgetbeheer, bewindvoering & budgetcoaching

Ouderen

Steeds meer banken verlagen de servicegraad. Kantoren worden gesloten en klanten worden gedwongen de bankzaken voortaan via internet te verrichten. Hierbij wordt geen rekening gehouden met ouderen die daar nog weinig ervaring mee hebben.

Voelt u zich ook niet meer thuis bij deze moderne werkwijze en verlangt u weer terug  naar een persoonlijke dienstverlening? Wij kunnen u nog de persoonlijke service geven die u bij de bank niet meer krijgt. Wij kunnen u bijstaan met de volledige thuisadministratie en streven hierbij naar een landurige werkrelatie. 

Doordat wij uw persoonlijke situatie kennen en door onze expertise op het gebied van financiële dienstverlening, kunnen wij u ook adviseren in het nemen van belangrijke financiële beslissingen. Wij zijn geheel onafhankelijk en handelen uitsluitend in uw belang. 

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Online kasboek

Uiteraard wilt u weten wat er met uw geld gebeurt. Wij van de Money Managers vinden het erg belangrijk om transparant en open te zijn. Om deze reden hebben wij gekozen om te werken met een systeem waarmee wij u de mogelijkheid kunnen bieden over onze schouder mee te kijken. Zo heeft u altijd inzage in het verloop van uw geldzaken op uw bankrekening.

OnView

Wij maken voor het beheren van uw financiële administratie gebruik van het online software pakket OnView. Voor dit systeem is gekozen omdat het kwalitatief goed, betrouwbaar en niet in de laatste plaats transparant is. U heeft als onze cliënt de mogelijkheid om online mee te kijken in uw administratie en toezicht te houden op uw bankrekening. U kunt alle bij- en afschrijvingen zien. Op die manier is uw financiële situatie op ieder moment inzichtelijk. Indien gewenst kunt u uw hulpverlener toestemming geven om online mee te kijken in uw administratie.

Klik hier om in te loggen in uw eigen digitale kasboek van OnView.