Uw partner in budgetbeheer, bewindvoering & budgetcoaching

terug

Gemeente Arnhem begint met schuldhulp voor ZZP'ers

dinsdag 21 juni 2016

Nog steeds zitten vooral de kleine  ondernemers en ZZP-ers in zwaar weer.   Er is zelfs sprake van een  groeiende armoede onder zelfstandigheden. In Arnhem wil het gemeentebestuur de armoede onder deze groep terugdringen.   Stanley Neyndorff een bekende ondernemer uit de Arnhemse regio   gaat met een gesubsidieerd project aan de slag om de ondernemers te helpen.

Het project komt voort uit het het al lopende project jobzzpmaatje.   Stichting jobzzpmaatje koppelt en begeleidt bijstandsgerechtigden aan vrijwillige “maatjes”. De maatjes  zetten hun netwerk, kennis en ervaring in om de bijstandsgerechtigde  te helpen bij het vinden van een baan. 

Het nieuwe project richt zich vooral op zzp-er en zelfstandigen. Het gaat hier om de financiele zaken weer op orde krijgen en het aanpakken van schulden. Ook wordt de marktstrategie van de ondernemer onder de loep genomen.   “Veel mensen weten niet goed hoe ze een product moeten verkopen. Dan heb je baat met hulp van mensen die daar al succes in hebben." Zo vertelt de zelfbenoemde marketingstrateeg en ondernemer Neyndorff enthousiast in de Gelderlander.

Bron Gelderlander: